Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Osłonka barierowa termokurczliwa palisander fi 75/122 dł. 50 cm
Opis
Przeznaczona do wyrobów gotowanych i parzonych, podrobowych.
Używana do produkcji np.: Kiełbasy Łowieckiej, Kiełbasy Szynkowej, Kiełbasy Piwnej, Mortadeli, Kiełbasy Golonkowej, Kiełbasy Drobiowej
Odcinek ze wzmocnionym podwiązaniem, pętelką z jednej strony
Osłonka nie nadaje się do wędzenia.
Długość: 50 cm
Szerokość rękawa: 122 mm
Kaliber/średnica: fi 75 mm
Kolor: palisander
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 20 szt
Sposób użycia:
- moczyć osłonkę w letniej wodzie w temp. do 30`C przez ok 30 min.
- nie dopuścić do do wysuszenia osłonek namoczonych, niewykorzystanych przy produkcji - przechowywać wilgotne
- po parzeniu wyrobów wystudzić w zimnej wodzie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.