Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Cena
-
od
do
Niezbędne, by dokładnie rozebrać tuszę czy poporcjować mięso, noże masarskie muszą być trwałe i umożliwiać wielokrotne ostrzenie. Konieczne jest także, by ich rękojeść wykonana została z takich materiałów, które ograniczają ślizganie się narzędzia w dłoni w czasie pracy.
Proponowane przez nas noże rzeźnicze od niemieckiego producenta Giesser mają polerowane ostrza z stali chromowo-molibdenowej, gwarantujące im wyjątkowo długą żywotność nawet przy intensywnym użytkowaniu. Wygodny kształt masarskich trybowników pozwala łatwo oddzielać mięso od kości, a szeroki wybór ostrzy do żeberek pozwoli sprawnie wycinać je z tuszy. W ofercie znajdą Państwo także nożyce do drobiu ze stali nierdzewnej oraz szwajcarskie rzeźnicze ostrza do skórowania.
95,50 zł
Cena netto: 77,64 zł
95,50 zł
Cena netto: 77,64 zł
105,00 zł
Cena netto: 85,37 zł
112,00 zł
Cena netto: 91,06 zł
98,97 zł
Cena netto: 80,46 zł
99,13 zł
Cena netto: 80,59 zł