Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Osłonka barierowa termokurczliwa kremowa fi 90/142 dł. 50 cm
Opis
Przeznaczona do wyrobów gotowanych i parzonych, podrobowych.
Używana do produkcji np.: Kiełbasy lyońskiej, Kiełbasy piwnej w serem, Kiełbasy drobiowej, Wątrobianki cielęcej, Wątrobianki delikatesowej
Odcinek ze wzmocnionym podwiązaniem, pętelką z jednej strony
Osłonka nie nadaje się do wędzenia.
Długość: 50 cm
Szerokość rękawa: 142 mm
Kaliber/średnica: fi 90 mm
Kolor: kremowa
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 20 szt
Sposób użycia:
- moczyć osłonkę w letniej wodzie w temp. do 30`C przez ok 30 min.
- nie dopuścić do do wysuszenia osłonek namoczonych, niewykorzystanych przy produkcji - przechowywać wilgotne
- po parzeniu wyrobów wystudzić w zimnej wodzie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.